maanantai 3. marraskuuta 2014

Mainosta pukkaa

Ajattelin näin blogin loppuaskeliin laittaa mainosta tänne, toivottavasti ette pahastu. Täällä käy monenlaista tutkijaa ja tallaajaa tutkimassa elämän vaiheitamme varmaan vielä vastedeskin ja haluaisinkin hyödyntää tämän tilaisuuden mainostamalla meidän perheyritystämme joka vihdoin sai alkunsa. Toivottavasti osa teistä haluaa olla asiakkaana taikka ihan ystävällisenä tukijana joka voi vinkata meidän tuotteita lähistönsä kahviloihin ja kauppoihin.

Eli siis, mikä? No, pidemmittä puheitta, pienkahvipaahtimo! Meillä on varastot pullollaan luomu ja reilunkaupan raakakahvia myynnissä tuorepaahdettuna kaikille kahvin ystäville! Ne jotka eivät ole tuorepaahtokahvia maistaneet voivat yllättyä miten hyvää kahvi voi olla kun se on juuri paahdettu eikä lojunut kaupan varastoissa ja hyllyissä kuukausitolkulla. Me paahdamme kahvit juuri ennen lähetystä jotta asiakas saa ne mahdollisimman tuoreina kotiinsa. Olemme myös hakeutuneet luomuvalvontaan jotta saamme hyvällä omallatunnolla myydä nämä paahtommekin luomuna. Ehkä reilunkaupan merkkiinkin voidaan investoida vielä joku päivä :). Ja tietty kaupassa on myynnissä myös metsikössämme hyörivien mehiläisten hunajaa.

Yrityksemme nimi on MOKKAPUU. Voitte löytää kotisivumme osoitteesta www.mokkapuu.com josta löytyy myös linkki verkkokauppaan. Kiitos että jaksoit lukea läpi ja tervetuloa tutustumaan herkullisiin kahveihimme! :) Ja oikein hyvää jatkoa teille kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti