keskiviikko 31. elokuuta 2011

Itse tehty tiskipöytä, melkein

Pientä elonmerkkiä tässä antelen, olen vain niin väsy ettei meinaa jaksaa kirjoittaakaan. On kuitenkin jotain tullut tehtyä minkä voi täälläkin esitellä, eli tällainen itse tehty tiskipöytä:



Eli allas tuli ostettua kuten myös kylmävesihana. Oli hauskaa kertoilla putkimiehelle suunnitelmista pelkistä kylmävesihanoista pesuhuoneeseen ja keittiöön :D. Hänellä oli selvästi vähän vaikeuksia ymmärtää miten aiomme peseytyä :D. Heitimme meinaan typerät ajatukset sähkölämmitteisistä vesistä menemään ja valitsimme hellalla lämmitettävän pesuveden. Pesuhuoneesta kuvia ja tietoa vasta kun se on valmis ;).

Vähän kuvaa myös kasvastuksista, eli meidän viinirypäle tuntui ainakin tykkäävän aurinkoisesta paikasta kallion vierellä:



Harmittaa että kesä meni kuin varkain näiden remonttikiireiden vuoksi. Mutta kuten aina, asioilla on myös positiiviset puolensa: kylmenevät ja pimenevät illat tuo tähtitaivaan niin ällistyttävän upeasti täällä esille että meinaa kompuroida öisin wc-reissuilla kun kävelee suu auki katse ylöspäin pitkin sekamelskaista pihaa :D. Täällä syrjäkylällä kun ei ole juuri mitään keinovaloja haittaamassa näkyvyyttä. 

Harmi ettei ole niin tarkkaa kameraa että saisin siitä kuvaa tänne :(.