lauantai 26. joulukuuta 2015

Viimehetken töitä

Niin se aika vain kuluu vaikka piti tulla tänne kirjoittamaan jo aikoja sitten. Yrityselämä on vähintäänkin hektistä, ei vapaita eikä hengähdystaukoja. Mutta kyllä nyt jotain tarvii ehtiä päivittelemään tännekin :).

On se hämmentävää kuinka näin pitkälle venyvät lämpimät kelit voivat muuttaa rytmiä pihatöiden suhteen. Valoa ei juuri ole mutta maa on muokattavissa. Koska yrityksemme joulukiireet yllättivät meidät aivan täysin, jäi muutama loppusyksyn puutarhatyö tekemättä. Mutta onneksi ilman suosivat ja joulupyhät suovat meillekin vähän enemmän vapaa-aikaa niin saimme vihdoin valkosipulit multaan ensi kevättä odottelemaan :).


Samassa tuli vähän pihaa muokattua muutenkin jotta keväällä saisi vähän nätimmäksi, täällä kun piipahtelee väkeä nykyään kohtuullisen tiheästi. Mutta kaikesta huolimatta täytyy sitä muistaa nauttia myös joulusta ja sen tuomasta mahdollisuudesta viettää rentoa perhe-elämää.


Muistakaa siis tunnelmoida ja ottaa ilo irti yhdessäolosta kun sellainen mahdollisuus tulee, elämä voi olla joskus ihan mahdottoman kiireistä ja aivan liian moni pieni ilo jää täysin välistä jollei ole varovainen :).

Ranskalaisia piparkakkuja

Ohje suussasulaviin Ranskalaisiin pipareihin löytyy täältä.

Oikein ihanaa joulunaikaa teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Luin koko blogin läpi ja oli aivan mahtava! Itsekkin haaveilen omavaraisuudesta. Onkohan tähän blogiin tulossa enää jatkoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman myöhäinen vastaus mutta kyllä, nyt blogi saa taas jatkoa :)

      Poista