maanantai 3. lokakuuta 2011

Kiireinen eilinen

Eilen tehtiin kattohommia ulkorakennukselle. Oli vanhat huovat rispaantuneet niin pahasti että anopin mies otti tehtäväkseen tulla auttamaan asian kanssa. Tarvikkeiden tarjoilijaksi tarjoutui puolison veli. Kolmeen mieheen homma eteni melkoista vauhtia, uusi katto valmistui neljässä tunnissa. Mukava tehdä tällaisia hommia kun mukana on kokenut remonttimies. 
Päivän päätteeksi laitoimme kiinni vielä korjatun uloimman ikkunan keittiöön. Ainut korkea kohta asunnosta ja odoteltiinkin sopivaa väliä (ja apua) jotta ei juuri vaihdettu lasi hajoaisi uudestaan. Nyt kelpaa talven tulla.
Samaan päivää pitää mahtua myös jotain kivaakin, joten päätin petsata ja vahata sen kaivertamani lääkekaapinkin. Kahvaa en ole vieläkään saanut aikaiseksi hakea tuolta metsästä mutta alkoi ärsyttämään tuo vaalea sävy joka aiemmissa postauksissa näkyykin. Nyt väri on enemmän omaan makuun ja kiilto tasaantuu kunhan yltiömäisesti käytetty vaha kuivuu:Ulkona sataa oikein kunnolla joten päivän puolukkaretki pitää lykätä kun ei löydy kunnon sadevaatteita. Ja joka tapauksessa tänään jatkuu lattiaremontti. Vierivä kivi ei sammaloidu :)

5 kommenttia:

 1. Hei tuohon aikaisempaan kirjavinkkiisi liittyen: luepa sellainen kirja kuin Andalusialaiset sitruunat. Nimi kuulostaa tylsältä, mutta se on erittäin hienosti kirjoitettu tosipohjainen romaani omavaraiselämästä, ainakin aika pitkälle. Vaikka tapahtumapaikkana on eteläinen Eurooppa, oli kirja tosi kiinnostava. Suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, laitan luettavien listoille. Kirjastosta en sitä löytänyt mutta kyllä se jostain eteen tulee kun kunnolla alkaa etsimään :).

  VastaaPoista
 3. Hauskaa nähdä kuvia paikastanne. Hyvään aikaan nuo hoiditte pois. Ilmat alkaa viilentyä ja joku pururinjämäkin on luvattu tänne Suomikotoomme tutisuttamaan rakennuksia.

  VastaaPoista
 4. Joo nyt tarvii kaivaa talvivermeitä käsille ja pitää sormia ristissä jotta talo pysyy puulla lämpimänä! :)

  VastaaPoista