maanantai 13. toukokuuta 2013

Puutarha alkaa muodostua

Aina yllättävää huomata kuinka työ vaatii veronsa kun paiskii menemään oikein huolella. Eilen tehtiin niin kovin töitä että jo illalla tiesin että yöunet ei riitä kuittaamaan rasitetta. Yöllä heräilin pariin otteeseen kääntämään kylkeä kun tajusin että en kivuiltani kyennyt :D. Oli pahin tuska kadonnut jo aamulla mutta tulevan päivän askareet eivät mieltä sen enempää kohentaneet. Sitä työtä on ja paljon. Otti päähän tai ei, on jatkettava. Tämä puutarhan teko on saanut odottaa jo aivan liian kauan.
Tämä seinän vierusta odottaa vielä täytettä ja istutettavia. Löysimme laatoituksen vähän kuin vahingossa, oli metsä ottanut jo niin vallan pihasta kun tänne muutimme että tämä oli ihan sammalta ja liejua. Nyt laatoitus rajataan isoilla kivillä.

Niin tietysti piti loput pari lammasta keriä myös. Siihen kelpasi hyvin vauhdilla muokattu vuohenlypsyteline joka vahvistettiin lampaita varten. Ei se kaunis ole mutta toimii kuulemma todella hyvin :).


Joka-aamuinen askareNuu-pässillä uusi kampaus

Jörö-lampaamme on niin tyytyväinen uuteen kevyeen malliinsa :)

4 kommenttia:

 1. Aargh se kerintä ! Pitäs ite kunkin tehä, no jos sitä nyt viikon lopulla kerkeis. vaan tuo pöytä hyvä idea. Jos sitä ei menis selkä niin kipeeks keritesä pitäisköhän nikkaroida meillekkin sellainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sitä ei ole joka kuukausi :). Puoliso sanoi että teline helpotti kerintää todella paljon entisen sijaan jossa minä pidin lammasta kiinni ja hän leikkasi. Saa hyvin tukea reunoista ja pääsi istumaan tasolle ym.

   Poista
 2. Voi miten tuttu kaveri siellä kurkistelee! Ihanaa kun saa nähdä vielä entisiä omia kavereita näin :) Hieno tuo teline ja monikäyttöinen :)

  VastaaPoista
 3. On se kevät aina kiireistä aikaa, mutta paljon olette saaneet aikaiseksi..onneksi viime aikoina on säät suosineet puutarhan laittoa ainakin täällä satakunnassa...vaikka koitti aloittaa varovasti maan kääntämisen, niin kädet kyllä kipeytyneet.Kuitenkin hienoa, että kesä nurkan takana:)-Anna-Sofia

  VastaaPoista