torstai 10. lokakuuta 2013

Niin viisaita sanoja että koskettaa varmasti kaikkia

Puoliso törmäsi tällaiseen videoon, se oli kuin lämmin tuulahdus stressaantuneelle sielulle. Se pysäytti. Sai minut ajattelemaan haaveitani ja keskittymään enemmän elämiseen kuin suorittamiseen:
P.S. Jotkut ehkä huomasivatkin jo että poistin kommentointimahdollisuuden ainakin alkuun kokeeksi. Jos pidän siitä, se jää pysyväksi. Aloin miettimään tämän blogin alkuajatusta joka oli tarkoitus olla vain kertomus meidän elämästä. Postauksia oli tarkoitus laittaa kun inspiraatiota oli. Tarkoitus oli tarjota hetkiä elämästämme jotka toivottavasti inspiroisivat muitakin valitsemaan elämisen suorittamisen sijaan tai tarjoamaan ainakin hengähdyshetken kaiken yhteiskunnan luoman paineen alla. Ei toiveiden mukaan. En ole opettamassa mitään koska en ole mikään asiantuntija. Tämä myös vähentää ärsytysreaktioita kun joku on vailla jotain tai tympääntynyt kun en kirjoita uusia postauksia tarpeeksi nopeasti. Meillä on paljon tekemistä, emme jaksa viihdyttää muita toiveiden mukaan vaan elämme elämäämme ja niin jatkamme vastedeskin.

Toivon että ymmärrätte ja toivon kaikille lukijoille hetken rauhaa ja kiireettömyyttä tämän sekopäisen maailman keskelle mitä itsekin toivon perheelleni :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti