perjantai 31. elokuuta 2012

Kohti omavaraistaloutta on palannut

Ensiksikin haluaisin pahoitella kaikille lukijoille yhtäkkistä katoamistemppua blogini kanssa. Syyt joita en halua tähän sen tarkemmin kertoa johtivat päätökseeni poistaa blogini näkyvistä joksikin aikaa. Kesän mietittyäni päädyin kuitenkin jatkamaan kirjoittelua.

Pahoitteluni että tilaajat nollaantuivat tämän operaation myötä mutta toivotan kaikki tervetulleeksi uudestaan. Matkamme kohti omavaraisuutta jatkuu vastedeskin.2 kommenttia:

 1. Kiitoskiitos kovasti!
  Minulla meni äsken ihan täydestä, kun päivitysluetteloon ilmestyi tekstisi viime vuodelta muumitalon rakentamisesta. Luin tekstin (en ollut juuri sitä lukenut aikaisemmin) ja ihmettelin kovasti päiväystä. Sitten vasta hoksasin tekstejä ilmestyneen lisääkin.
  Muistaakseni vaimosi blogin puolella surkuttelin tekstihiljaisuuttasi, koska IHAN OIKEASTI saisi Suomessakin olla edes muutama OIKEASTI omavaraistalouteen pyrkivän perheen blogikertomusta tarjolla.
  Elämä itsessään on tarua ihmeellisempää ja arki on aika usein niin monivivahteisen rankkaa, että viimeiseksi siinä ajattelee murheidensa ja vastoinkäymistensä blogiin kirjoittelua. Mutta tasapaksusta, normaalista ja iloisestakin elämänkulusta kirjoittelee ihan mielellään, jos töiltään kerkiää.
  Toivottavasti saitte mustikoita talteen ja vielä puolukoita päälle.
  Saunaillan terveiset koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Hei Sirkku! Kiitos kommentistasi, on kiva kuulla että ollaan kaivattu :). Olen itse myös välillä tutkinut blogitarjontaa ja todennut samaa. Ei luovuta mistään mikä oikeasti mahdollistaisi omavaraisen elämän vaan lähinnä heittäydytään trendin mukaan ja ollaan uusimmassa "villityksessä" mukana, luopumatta kuitenkaan ylellisyyksistä ja kulutushysteriasta. Mutta eiköhän näiden innostus lopu melko nopeasti kun uusi trendi astuu taas kuvaan.

  Mustikoita ja villivadelmia ollaan jonkin verran saatu, puolukat täytyy vielä koettaa ehtiä hakemaan. Terveisiä myös sinne!

  VastaaPoista