keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Joskus löytyy reilujakin ihmisiä :)

Täytyi tehdä ihan oma postaus tehdä tälle asialle. Piti meinaan tuossa pari päivää sitten käydä hakemassa lähitienoolta perävaunullinen multaa mansikoita varten. Mutta en sitten tajunnut soittaa ennakkoon multajalostamoon että olen tulossa pienen satsin ostamaan, joten kävi niin että jouduimme odottamaan rekkakuormallisen täyttöä paikanpäällä.

Huonoksi onneksi olimme ajoittaneet reissun niin tarkalleen että pääsisimme hakemaan poikamme harrasteista paluumatkalla, mutta jouduimmekin odotuksen vuoksi palaamaan tyhjin vaunuin. Noh, sovimme että palaamme hakemaan multaa sen jälkeen jolloin jalostamolla ei ole niin kovaa kiirettä.

Takaisin tullessamme saimmekin sitten multamme ja maksun sijaan multajalostamon omistaja totesi että hän tarjoaa koska jouduimme yhden turhan reissun tekemään. Harvemmin näin reiluja ihmisiä eteen tulee :).

Toinen hyvä kokemus oli kun noita heiniämme ostimme. Satsi oli itsessään jo edullinen (poistomyyntiä) mutta sovimme hintaan myös kuljetuksen (kaksi lastia). Kävipä sitten silleen että myyjä arvioi kuormallisten määrän hiukan väärin ja jäi n. 40 heinäpaalia odottamaan kolmatta reissua. Hän siihen sitten totesi että onko meillä oljelle tarvetta? Sanoin että toki sitäkin tarvitaan. Hän sitten tarjosi kaupan päälle reilun satsin olkipaaleja jottei tarvi puolityhjällä kuormalla liikkua :D.

Monet kiitokset kaikille reiluille ihmisille :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti