maanantai 3. toukokuuta 2010

Lapio heiluu

Selkään sattuu! Kaikki voimat poissa! :P Koko päivän hakannut lapiolla juurista savimaata ja se määrä mitä nyt on käännetty näyttää kertakaikkisen olemattomalta! Voi helvata että on raskasta :D. Kasakomposteja on nyt piha pullollaan ja tavaraa tarvii kuskata koko ajan vain kauemmaksi mikä inhottavasti hidastaa vauhtia. Jos taas jätän sitä sivuun odottamaan "parempaa hetkeä" niin kasat kasvaa ruohoa maata myöten ennen kuin ehdin kissaa sanoa. Sama kuin kaivaisin maan kahdesti.

En kyllä luovuta! Tätä tahtia on kyllä kohta tarve numeroa isommille paidoille taikka muuten vain vaihtovaatteille kun rinta pukkaa karvan sijasta rautasäikeitä ja repii nykyiset palasiksi.

On tuossa muutakin tullut tehtyä. Esim. kanoille piti rakentaa isompi ulkoaitaus (jätelautoja ym.). Meille kun tuli lisää aivan valloittavia asukkaita kanalaan:

Tiedättekö söpöyden asteen jossa meinaa tulla itku ja nauru yhtäaikaa? Nämä ovat juuri sellaisia :D. Miten joku voi oikeasti syödä kanaa?

2 kommenttia:

  1. Voi pörröys! Mitä kanoja nämä ovat?

    ...aloin juurikin nyt mainion blogisi lukijaksi! On todella mielenkiintoista seurata omavaraisuuteen pyrkimistä ja lueskella vinkkejä käytännön arjesta. Sellainen elämä on edessä itselläkin eräänä päivänä.

    VastaaPoista
  2. Hei Sanna Maaria ja tervetuloa lukijaksi! Kyseiset söpöläiset ovat silkkikanoja. Eivät omalta osaltamme kaikkein kesyimpiä yksilöitä vaikka kyseistä rotua väitetään todella säyseiksi :).

    VastaaPoista