sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Jotain hyödyllistä pientä

Puuh, pientä urakointia tänään. Mukavaa kun on vapaata niin ehtii ja jaksaa tehdä jotain kotonakin :). Eli tällä kertaa omavaraisuutta tavoitellessa ajattelin tehdä valmiiksi pari kätevää lämpölavaa odotellessani edellisessä postauksessa saapuvaa hyödykettä :). Shh, kerron siitä sitten kun se on kasattu ;).

Toivomme kovasti omaa kasvihuonetta, mutta päädyimme kompromissiin että teen vain lämpölavoja tällä kertaa. Nämä kun näyttävät varsin käteviltä ja helpoilta tehdä :P.

Eli tällaisia niistä tuli, ja lisää tulee vielä niin paljon kuin nauloja ja lautatavaraa riittää:
Vielä tarvii laittaa jonkinlainen nostoköysi tai vastaava ettei tarvi kynsillä repiä lasia irti kehyksistä. Nämä ikkunat tuli hankittua paikallisesta kirpparista ja löytyy noita vielä omasta takaa muutamia :). Hamstrasin niitä hullun kiilto silmissä sitä kasvihuonetta varten mutta toistaiseksi käytän niitä noihin lämpölavoihin.

Nyt kun nuo loput lumet lähtisi pois niin voi alkaa tositoimiin pihalla :P.

Voisin varmaan tähän samaan hengenvetoon lisätä muutaman kuvan pikkuhyödykkeistä joita tuli tuossa puukolla veistetty. Eli vaimo kaipasi metallisen kinnasneulan tilalle puisen niin muutaman minuutin vuolennan jälkeen syntyi ihan kivan tuntuinen puuversio:
Ja kun kerran puukon tupesta vedin niin teinpä sitten elämäni ensimmäisen voiveitsenkin
Ei ainakaan vielä ole katkennut ja tuntuu mukavan tukevalta :). Toki olisin voinut tuon kaivertaa vielä jotenkin nätiksi mutta miksi turhaan. Kuulin jo toiveita uudesta ulko-ovesta, joten kyllä siinä onkin sitten kaiverreltavaa...

Eiköhän siinä taas jotain tällä erää ja palailen sorvin ääreen :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti