keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Kevään ensimmäiset... tai siis syksyn viimeiset

Omasta maasta elämisen jakso julistettu alkaneeksi! :) No joo, onhan näitä satoja aiemminkin tullut mutta ei ennen vastaavalla omistautumisella ja päämäärällä.

Eli mitä siis jo nyt?
Oli hymy korviin asti kun sain puhelun töihin että tänään syödään oman maan antimia! Vaikka aiemminkin olemme omia antimia syöneet, silti juuri tämä maa-artisokkakeitto maistui erityisen hyvältä! Se oli kuin jonkinlainen enne että tämä polku johon olemme astuneet olisi se polku joka vie todelliseen onneen :). 

Veikkaan että yksi suurimpia inspiroijia tällä polulla on ollut sellainen enemmän tai vähemmän kuuluisa henkilö kuin Lasse Nordlund (hyvä artikkeli hänestä ja perheestään löytyy täältä). Olen lukenut tohkeissani hänen kanssaan käytyjä kirjeenvaihtoja. Huomasin olevani monestakin asiasta hänen kanssaan samaa mieltä ja  haaveilen mahdollisuudesta samanlaiseen elämään. 

Meillä on juuri sopivan kokoinen tontti nykyisen perheen elättämiseen, mutta puuta ei kyllä löydy. Joten jonkinlaisessa kompromississa joudutaan elämään kunnes joku oma metsä hankitaan. Tai sitten ostamme tuota peltoa lisää ja kasvatamme itse :).

Suosittelen tutustumaan edellä mainittuihin linkkeihin :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti