sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Mieli rentoutuu

Lupasin pelotella kätten töillä joten täältä tulee :). Tuossa jonkin verran ennen joulua ajattelin että olisi kiva aloittaa joku uusi harrastus. Joku sellainen mitä ei ihan kaikki tutut ole kokeillut ja josta olisi mahdollisesti hyötyä kotonakin. Jostain syystä mieleen tuli koristekaiverrus. Vaikka en ole mitenkään sinut puun työstämisessä, lähinnä yhden keittiörempan tehnyt ja muutaman pihakompostin, ajattelin silti että kyllä sen oppii jos sitä tekee.

Avopuoliso yllätti minut jouluna yhdellä aloitussetillä kaiverrustalttoja ja laitoin lastut lentämään... Syntyi tällainen ensimmäinen työ palasta saunalaudepuuta:
Kyllä, luitte oikein! Saunalaudepuuta! :D Ajattelin tuhota pari laudallista harjoitellessa, on ne sentään sopivan paksujakin ja melkoisen oksatonta.

Eli ekasta työstäni tuli tällainen kelttiläinen druidien parantajasymboli. Se on karkea, yritin tehdä liian pientä jälkeä vähän turhan isoilla työkaluilla. Onneksi se näyttää siistimmältä tuolla takan tasolla, kauempana :o).

Mutta uskon että silmiinne osui enemmänkin tuo kukkalauta, se olikin sitten toinen työni. Avovaimo toivoi että kaivertaisin hänelle jonkin hienon kukkalaudan jossa on jotain kelttisolmuja, joten ajattelin sitten haastaa uuden harrastukseni ja motivaationi ihan tosissaan.
Tähän työhön menikin sitten 2-3 kuukautta! Jos olisin tiennyt, en olisi välttämättä lähtenyt leikkiin. Mutta onneksi olen impulsiivinen, näin siis lähti työ alkuun ja kun alku oli saatu, en millään voinut jättää sitä tekemättä loppuun. Olihan se mieluisa lahja avokille ;).

Hmm... tarvinnee lopettaa tämä postaus lyhyeen kun kotiin on saapumassa eräs erityisen himoittu hyödyke joka liittyy tuohon omavaraisuuteen. Siitä sitten myöhemmin ;).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti